ONK Enduro Enter "Reggerit" 20 januari 2018

Zie onze aparte site www.reggerit.nl voor de laatste updates.

Inschrijven Reggerit 2018
Helpers gevraagd
Barcode
Reggerit

Inschrijven Reggerit 2018

Het inschrijven is gestart!!
Rijders geef je op via het Inschrijfformulier "Reggerit 2018"

Inschrijven kan t/m zondag 14 januari 2018.

Let op! Endurorijders die na 14 januari inschrijven betalen EUR 10,- extra
en starten niet volgens de scratch lijst, maar starten als laatste.

Club-, merken- en handelaarsteams graag inschrijven via het Inschrijfformulier
Daar vind je naast het vakje een link naar het juiste teamformulier.

Helpers gevraagd !!

De Reggerit staat voor 2018 gepland op zaterdag 20 januari.
De voorbereidingen zijn in volle gang en de vergunningaanvragen lopen inmiddels.

Na het debacle van afgelopen jaar zijn we weer met frisse moed begonnen een route samen te stellen en de boeren en landeigenaren toestemming te vragen. We hebben inmiddels zo’n 60 km route verzameld en willen dit jaar 4 proeven uitzetten. Om er in 2018 weer een geslaagde rit van te kunnen maken zijn we weer volledig afhankelijk van jullie als helpers!

Daarom willen we jullie vragen je op te geven via de site van de Enterse Motorclub om één of meerdere dagen samen met ons de handen uit de mouwen te steken. We hebben de dagen dat we buiten aan het werk gaan hier neer gezet en met een paar simpele muis klikken kan je je hier aanmelden. Voor de digibeten onder ons hebben we hieronder het telefoonnummer 06-17848750 opgenomen van Martin Knol, die kan je natuurlijk ook even een app-je sturen of even bellen.

Uiteraard mag je ook een van de overige leden van de enduro commissie benaderen om je op te geven.

Alvast bedankt voor de moeite en inzet en hopelijk tot binnenkort in ’t Kluphoes.

Aanmelden kan met dit Aanmeldformulier helpers Reggerit of anders bij één van de enduro commissieleden of aan de bar van 't Kluphoes.

of anders gewoon een mailtje naar: helpersreggerit@entersemotorclub.nl

Het laatste nieuws staat uiteraard ook weer op onze EMC Facebook pagina

Met daarin als evenement ONK Enduro Enter "Reggerit" 2017

Het Enduroteam van de EMC heeft daarnaast ook een eigen EMC Reggerit Facebook pagina

De Enduro Commissie EMC

Laurens Spekreijse, Frank Spekreijse, Koen de Vries, Martin de Wilde,
Randy Asbroek, Jan Slagers, Antoon Slagers

inforeggerit@entersemotorclub.nl

Barcode

Op vrijdagavond 19 januari 2018 is er bij het clubhuis van de EMC Enter (Krompatte 4 te Enter) van 19:00 tot 20:00 uur gelegenheid om je enduro motor te voorzien van een KNMV barcodesticker.
Helm keuren is ook mogelijk.
Lees ook dit even: http://www.enduro.nl/18231/barcode-hoe-zit-het-nu-precies/

Barcode, hoe zit het nu precies?

5 december 2016 - 16:52

Wat te doen als:
* je een nieuwe motor koopt, waar nog geen barcode sticker opzit:
Je stuurt een e-mail naar jaklbrink@hotmail.com met daarin je naam, rijnnummer, kenteken, meldcode en motormerk.
Er wordt dan een nieuwe barcode voor je gemaakt, deze zal bij de eerstvolgende enduro op de motor worden geplakt.

*je een motor koopt met een barcode sticker:
Je stuurt een e-mail naar jaklbrink@hotmail.com met daarin je naam, rijnummer, kenteken, meldcode, motormerk en barcodenr.
Deze vind je op de barcode zelf. De gegevens worden nu aangepast in het keuringssysteem.

* de barcode van de motor af is (verloren door afspuiten, overgespoten frame etc.) of de barcode beschadigd is.
Je stuurt een e-mail naar jaklbrink@hotmail.com * je de motor welke voorzien is van een barcode verkoopt.
Verwijder de barcode NIET van de motor. De nieuwe eigenaar wil eventueel ook enduro’s gaan rijden en dan hoeven alleen de naam en rijnummer te worden aangepast.

Stuur voor de barcode alvast onderstaande gegevens naar: jaklbrink@hotmail.com

Rijnummer
Motormerk
Kenteken
Laatste 4 framenummers (meldcode)

Reggerit

De 35e Reggerit, de Enduro die meetelt voor het Nederlandse Kampioenschap Enduro.

Na 34 jaar organiseren en regelen van allerlei instanties zoals: landeigenaren, sponsoren, bedrijven, EHBO, KNMV, politie, brandweer, waterschap enz.
zullen we er ook dit jaar weer een verrassende mooie route en crossproeven van maken.

In Enter is het altijd wel wat bijzonders met het weer; zon, regen of vorst, we hebben het allemaal meegemaakt, maar we zijn wel altijd van start gegaan.
Zoals een paar jaar geleden toen er zowaar een dik pak sneeuw was gevallen, is de Reggerit gewoon doorgegaan.
Met dank aan de landeigenaren en diverse instanties om hun grond voor één dag te mogen gebruiken, die deze unieke 34e Reggerit weer mogelijk maken.

Ook dankzij de vele vrijwilligers gaat de EMC er weer een gezellig en geslaagd EMC evenement van maken.
Met een geweldig feest "The afterparty" in 't Kluphoes van de EMC.

Groeten van de organisatie EMC.

Gebruik dit adres voor algemene info over de Reggerit.
helpersreggerit@entersemotorclub.nl Dit adres is voor de gegevens van de helpers van de Reggerit.