ONK Enduro Enter "Reggerit" 11 maart 2023

Reggerit
foto's en video's

Helpers gevraagd!

De Reggerit staat voor 2023 gepland op zaterdag 11 maart.
De voorbereidingen zijn in volle gang en de vergunningaanvragen lopen inmiddels.

Om er in 2023 weer een geslaagde rit van te kunnen maken zijn we weer volledig afhankelijk van jullie als helpers!

Daarom willen we jullie vragen je op te geven via de site van de Enterse Motorclub om één of meerdere dagen samen met ons de handen uit de mouwen te steken. We hebben de dagen dat we buiten aan het werk gaan hier neer gezet en met een paar simpele muis klikken kan je je hier aanmelden. Voor de digibeten onder ons hebben we hieronder het telefoonnummer 06-17848750 opgenomen van Martin Knol, die kan je natuurlijk ook even een app-je sturen of even bellen.

Uiteraard mag je ook een van de overige leden van de enduro commissie benaderen om je op te geven.

Werkzaamheden Reggerit 2023
Zaterdag 11 februari Bruggen bouwen
Zaterdag 18 februari Bruggen bouwen
Zaterdag 25 februari Bruggen bouwen
Zaterdag 4 maart Opbouwen route en proeven
Woensdag 8 maart Opbouwen route en proeven
Donderdag 9 maart Opbouwen route en proeven
Vrijdag 10 maart Opbouwen route en proeven
REGGERIT 11 MAART
Maandag 13 maart Opruimen route en proeven
Zaterdag 18 maart Opruimen route en proeven
Zaterdag 24 maart Opruimen route en proeven

Alvast bedankt voor de moeite en inzet en hopelijk tot binnenkort in ’t Kluphoes.

Aanmelden kan met dit Aanmeldformulier helpers Reggerit of anders bij één van de enduro commissieleden of aan de bar van 't Kluphoes.

of anders gewoon een mailtje naar: helpersreggerit@entersemotorclub.nl

De Enduro Commissie EMC
Laurens Spekreijse
Gerben Visser
Jan Slagers
Antoon Slagers
Rick Boers
Koen de Vries
Martin Knol
Martin de Wilde
Bart ten Hove
inforeggerit@entersemotorclub.nl

Laatste nieuws, foto's en video's Reggerit 2023

Zie filmpjes en foto's op de EMC Reggerit Facebook pagina

Zie ook de website www.reggerit.nl voor de laatste updates.

Maar uiteraard staat er ook nieuws op onze EMC Facebook group

Met daarin als evenement ONK Enduro Enter "Reggerit" 2023

Inschrijven Reggerit 2023

Het inschrijven verloopt vanaf heden via de KNMV

Met specifiek info over de Barcode

Voorlopige inschrijvingen Reggerit 2023

De voorlopige inschrijvingen worden hier z.s.m. bekend gemaakt.

Aanvullend Reglement ONK Enduro Enter 2023

Zie hier het Aanvullend Reglement ONK Enduro Enter 2020

Locaties Reggerit 2023

De hier onderstaande informatie zijn (onder voorbehoud) de locaties voor de Reggerit 2023.

CP1 Ron Honcoop Autotrading Proef Ypeloschoolweg 21 Enter (Ypelo, Rectum)
CP2 Armaex Proef Bosweg 5, Wierden
CP3 Sismatec Proef Notterveldsweg 7, Wierden (Notter)
TC1 Van Kregtenweg 1, Wierden (Notter)
TC2 Krompatte 4, Enter (Start / Finish)

Barcode, helm, geluid en vragen?

Zie voor alle info omtrent Barcode, helm, geluid:

Op de vrijdagmiddag voorafgaande aan alle ONK enduro’s is er gelegenheid om je enduromotor te laten voorzien van een barcodesticker.
Tevens kun je een nieuwe helm laten voorzien van een helmsticker. Bij goed weer is het ook mogelijk om het geluid van je enduromotor te laten meten.

De KNMV technisch officials zijn standaard van 17.00 uur tot 18.00 uur aanwezig en kunnen ook eventuele andere vragen beantwoorden.

Tijdens de twee enduro’s in Enter en Havelte, met ook Belgische deelname, zijn de KNMV technisch officials aanwezig van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Barcode, hoe zit het nu precies?

Wat te doen als:
* je een nieuwe motor koopt, waar nog geen barcode sticker opzit:
Je stuurt een e-mail naar marjonklb@hotmail.com met daarin je naam, rijnnummer, kenteken, meldcode en motormerk.
Er wordt dan een nieuwe barcode voor je gemaakt, deze zal bij de eerstvolgende enduro op de motor worden geplakt.

*je een motor koopt met een barcode sticker:
Je stuurt een e-mail naar marjonklb@hotmail.com met daarin je naam, rijnummer, kenteken, meldcode, motormerk en barcodenr.
Deze vind je op de barcode zelf. De gegevens worden nu aangepast in het keuringssysteem.

* de barcode van de motor af is (verloren door afspuiten, overgespoten frame etc.) of de barcode beschadigd is.
Je stuurt een e-mail naar marjonklb@hotmail.com * je de motor welke voorzien is van een barcode verkoopt.
Verwijder de barcode NIET van de motor. De nieuwe eigenaar wil eventueel ook enduro’s gaan rijden en dan hoeven alleen de naam en rijnummer te worden aangepast.

Stuur voor de barcode alvast onderstaande gegevens naar: marjonklb@hotmail.com

Rijnummer
Motormerk
Kenteken
Laatste 4 framenummers (meldcode)

De Reggerit

De 37e Reggerit, de Enduro die meetelt voor het Open Nederlandse Kampioenschap Enduro.

Na bijna 40 jaar organiseren en regelen van allerlei instanties zoals: landeigenaren, sponsoren, bedrijven, EHBO, KNMV, politie, brandweer, waterschap enz.
zullen we er ook dit jaar weer een verrassende mooie route en crossproeven van maken.

In Enter is het altijd wel wat bijzonders met het weer; zon, regen of vorst, we hebben het allemaal meegemaakt, maar we zijn wel altijd van start gegaan.
Zoals een paar jaar geleden toen er zowaar een dik pak sneeuw was gevallen, is de Reggerit gewoon doorgegaan.
Met dank aan de landeigenaren en diverse instanties om hun grond voor één dag te mogen gebruiken, die deze unieke 34e Reggerit weer mogelijk maken.

Ook dankzij de vele vrijwilligers gaat de EMC er weer een gezellig en geslaagd EMC evenement van maken.
Met een geweldig feest "The afterparty" in 't Kluphoes van de EMC.

Groeten van de organisatie EMC.

Gebruik dit adres voor algemene info over de Reggerit.
helpersreggerit@entersemotorclub.nl Dit adres is voor de gegevens van de helpers van de Reggerit.

foto's en video's

Alvast voorpret voor de komende Enduroplezier? Dat kan!!
Zie hieronder een lijst van links van foto's en video's:

filmpjes en foto's Reggerit 2020 van Gerrit Klein Nagelvoort

Video van André Kuipers