Veteranen en Klassiekers

Inschrijven Klassiekers

Veteranenrit 28 april 2019

Mededeling Woensdag 10 April 2019

De organisatie van de VMC rit in Enter heeft besloten om de rit van zondag 28 April niet door te laten gaan.
De reden is dat er op dit moment te weinig voor inschrijvingen zijn binnen gekomen,
We hopen dat er volgend jaar meer mensen zich op tijd inschrijven zodat we een rit kunnen organiseren.

Groetend:
H. de Wilde
Enterse Motor Club

Al vele jaren organiseert de Enterse Motorclub eind april een rit voor oude motoren.
De rit bestaat uit een ochtend- en een middagdeel en is totaal ongeveer 90km.
Veteranen zijn motoren tot en met bouwjaar 1940 en rijden deze rit volgens het VMC-reglement.

Klassiekerrit 20 april 2019

Klassieke motoren zijn motoren van 25 jaar of ouder.
Deze kunnen tijdens de rit rijden onder begeleiding van een voorrijder van EMC of op eigen gelegenheid d.m.v. de route op de navigatie.
Bent u eigenaar van een klassieke motor, dan kunt U deelnemen aan deze toertocht die U langs de mooiste plekjes in Twente voert.
De rit bestaat uit een morgen en middag rit, met pauze bij 't Kluphoes van de EMC.
Ook kunt u met een groep onder leiding van een voorrijder, mee rijden.

Als toeschouwer bent u natuurlijk ook van harte welkom bij tí Kluphoes, waar alle gelegenheid is om de motoren uit de vervlogen tijden te bewonderen en een praatje te maken in ons gezellige clubhuis.

Tot ziens bij de Enterse Motorclub. namens de organisatie

De EMC Veteranen Commissie veteranen@entersemotorclub.nl