Veteranen, Klassiekers en Brommers

Inschrijven Klassiekers

Inschrijven Brommers

Veteranenrit, Klassieker en Brommers 19 september 2020

De Enterse motorclub organiseert al jaren evenementen voor motor en bromfietsrijders.
Dit jaar zijn er door de coronaregels geen evenementen georganiseerd.

Wij willen zaterdag 19 september de rit organiseren voor veteranen, klassiekers en brommers die op 26 april door coronaregels niet door kon gaan.
Dit wel onder voorbehoud, mocht er iets veranderen in de richtlijnen van het RIVM.

Door de laatste aangescherpte regels zoals recent opgesteld door het RIVM, willen we nogmaals benadrukken dat inschrijving alleen via deze website mogelijk is, uitsluitend d.m.v. onderstaande link.

Ook zullen we verplicht zijn de gebruiklijke gezondheidsvragen te moeten stellen.

Alleen als u zich inschrijft vr donderdag 17 september kunt u deelnemen aan deze rit. Dit heeft te maken met de coronaregels.

Nogmaaal: Inschrijven kan dus alleen via deze website, uitsluitend d.m.v. onderstaande link.

Uiteraard gelden daarnaast voor iedereen, deelnemers n bezoekers, de gebruikele regels zoals 1,5 meter afstand.

De rit heeft een lengte van 100 km door het mooie landschap van Twente en Salland.
Het is de bedoeling dat we in groepen gaan rijden door ons uitgezette route, met eventueel een voorrijder.
Halverwege de rit is er een pauze voor een kleine versnapering.

De kosten zijn 8,- en kan vanaf 10.00 uur in 't Kluphoes worden betaald.

Klassiekers starten om 10.30 uur.
Veteranen starten om 11.00 uur.
Brommers starten om 11.30 uur.

U bent van harte welkom in ons mooie en gezellige Kluphoes

Tot ziens bij de Enterse Motorclub
Krompatte 4
7468AS Enter

De EMC Veteranen, Klassiekers en Brommers Commissie
klassieker@entersemotorclub.nl

Inschrijfformulier Veteranenrit

De Enterse Motorclub houdt op zondag 19 september 2020 haar 42ste Internationale Veteranenrit.
Ook dit jaar zullen vele veteranen motoren te bewonderen zijn, waaronder ook enkele zeer zeldzame exemplaren.
Veteranen zijn motoren tot en met bouwjaar 1940.

Inschrijfformulier Klassiekerrit

Dit jaar is het de 33ste Klassiekerrit
Klassieke motoren zijn motoren van 25 jaar of ouder.

Inschrijfformulier Brommers 'Plearpiep'n-rit'

De Brommerrit oftewel 'de Plearpiepnrit' is een rit voor klassieke brommers.
De Enterse Motor Club organiseert vele evenementen voor alle takken van motorsport.
Vandaar het idee om ook wat te gaan betekenen voor de categorie brommers.
In 2014 hadden we de eerste, en sindsdien hebben hebben elk jaar een zogenomed Plearpiep n rit.
De organisatie van dit evenement doen we in samenwerking met enkele oud leden van de brommerclub uit Enter.

Als rijder of als toeschuower bent u van harte welkom in ons mooie en gezellige Kluphoes,
waar de gelegenheid is om nog onder een hapje en een drankje te kunnen bijpraten over deze dag.

We gaan er een gezellige motorhappening van maken en wij hopen dan ook op uw komst.

In 't Kluphoes zijn o.a. broodjes, koffie en een warme hap tegen zeer schappelijke prijzen verkrijgbaar.

Zie de Routebeschrijving naar 't Kluphoes EMC.

De EMC Veteranen, Klassiekers en Brommers Commissie klassieker@entersemotorclub.nl

Tot ziens bij de Enterse Motorclub. namens de organisatie
Veteranen, Klassiekers en Brommers
H. Nollen 06-22327171 klassieker@entersemotorclub.nl