EMC Weekend 2022
van 27/28 april t/m 1 mei

EMC Weekend 2022

Na 5 mooie jaren bij Hotel Maas te hebben doorgebracht werd het tijd voor iets nieuws. We zouden oorspronkelijk maar 2, hooguit 3 jaren op het zelfde adres blijven, maar blijkbaar heeft Maas ons hartstikke verwend gemaakt en besloten we jaar in jaar uit maar daar weer te boeken. Alle lof voor de goeie services van Hotel Maas, maar we gaan dit jaar weer eens een keer naar een andere regio en adres.

De keus is dit jaar gevallen op regio Kassel. Van daar uit zijn er uitvalroutes naar Sauerland, Harz, en relatief nieuw voor ons; Thüringer Wald.
We hadden de afgelopen jaren al in die Regio rondgekeken voor Hotels, maar met ons eisenpakket i.c.m. de aantallen die we samen met de crossers gewend waren, maakten het ons moeilijk om een gelijkwaardig Hotel te vinden á la Maas.

Toch hebben we een aantal hotels gevonden en de keus is gevallen op Villa Löwenherz in Lauenförde.

Villa Löwenherz is een bekend hotel uit de motorwereld. Uit diverse bronnen werd ons dit hotel aangeraden. We laten ons verassen.
Door de beschikbaarheid van de verwachte aantal deelnemers hebben we via het hotel 2 extra locaties op loopafstand kunnen reserveren; Hotel 4 Spitzen en Karins Gästezimmer, met name speciaal voor de alleenslapers.

Inschrijving voor het EMC weekend 2022 is gestart!

Je kunt je dus nu opgeven via het

Inschrijfformulier EMC weekend 2022, 27/28 april t/m 1 mei

We hebben een voorlopige reservering voor 25 personen.
Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt !!

Heb je bijzonderheden en/of opmerkingen om rekening mee te houden,
bij wie je op de kamer wil, speciale wens, of eerder aan reist,
geef dat aub even aan bij de inschrijving.

Opmerking:
Iedereen is welkom bij het EMC Weekend, maar het is wel alléén voor EMC leden.
Géén lid en wil je toch mee? Selecteer dan bij je inschrijving dat je geen lid bent.
Dan gaan we er van uit dat je lid gaat worden en sturen wij je gegevens door naar onze administratie en krijg je daarvan bericht
.

Het arrangement

Prijzen:
Het is een scala aan prijzen afhankelijk van type kamer en bezetting. Voor nu een indicatie:

Villa:
2,3 of 4 persoonskamer voor 3 nachten: EUR 160-190,-
2,3 of 4 persoonskamer voor 4 nachten: EUR 204-249,-
Toeslag voor eenpersoonskamer is EUR 15,- pppn
Dat is inclusief:
Overnachting met ontbijt en avondeten (Halfpension).

Hotel 4 Spitzen:
App. / eigen slaapkamer met gezamenlijke badkamer EUR 43,- pppn
Éénpersoonskamer met eigen badkamer EUR 49,- pppn
Karins Gästezimmer:
App. / eigen slaapkamer met gezamenlijke badkamer EUR 43,- pppn
Ontbijt en avondeten (Halfpension) komt dan EUR 26,- pppn bij, in de Villa.

Alle prijzen zijn exclusief drank !!

Aanbetaling

Let op: In afwijking van eerdere jaren zullen we van iedereen een aanbetaling van EUR 120,- moeten vragen

De inschrijving is daarom pas definitief als deze aanbetaling is ontvangen op:

Rabo-bank rekening IBAN: NL25 RABO 0114 3070 24 t.n.v. Enterse Motor Club

Voor definitieve inschrijving dien je dus nog je aanbetaling over te maken op bovengenoemd rekeningnummer.

De aanbetaling dient uiterlijk 15 maart 2022 op dit rekeningnummer te zijn ontvangen.

De kosten (minus aanbetaling) dienen bij vertrek naar huis zelf in het hotel (en/of bij Hotel 4 Spitzen of Karins) afgerekend te worden.

Opmerking.
Er zijn maar beperkt aantal slaapplekken beschikbaar dus vol is vol.
Afhankelijk van de aantal inschrijvingen en beschikbare slaapplekken worden deze ingedeeld.
Daarnaast zijn er maar beperkt éénpersoonskamers beschikbaar (alléén in Hotel 4 Spitzen en Karins Gästezimmer)
Ook is er kans dat er 3 of 4 mensen op een kamer worden ingedeeld.
Het is daarom geen garantie dat je je opgegeven voorkeur kunt krijgen.
We zullen dus hierin flexibel moeten zijn, waarvoor begrip en dank alvast.

Op de website van Villa Löwenherz, kun je meer informatie vinden: www.villa-loewenherz.de/nl/het-idee/

Het programma van het EMC weekend 2022

Woensdag 27-4
Donderdag 28-4

Vrijdag 29-4

Zaterdag 30-4

Zondag 1-5
Heenrit
Heenrit / Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet

Motorrijden

Avondeten

De Routes komen alleen in de laatste versie Garmin kaartmateriaal beschikbaar.

Na je inschrijving en aanbetaling verwelkomen we je dan op 27 of 28 april 2022 om 8:30 uur bij 't Kluphoes van de EMC, aan de Krompatte 4 in Enter.
Of anders bij Villa Löwenherz in Lauenförde.

Met vriendelijke groeten,

De EMC Weekendcommissie.