Veteranen, Klassiekers & Brommers

veteranen, klassiekers & brommers

De Enterse Motorclub EMC houdt op zondag 28 april 2024 haar 46e toertocht voor Veteranen en de 35e klassiekerrit voor motoren en klassieke bromfietsen. Veteranen motoren zijn motoren gebouwd voor 1940. Klassiekers zijn motoren van 25 jaar en ouder. Ook de klassieke bromfietsen rijden mee. 

De rit heeft een lengte van 100 km en wordt bepijld uitgezet. Bent u of leden van uw vereniging eigenaar van een veteranen of klassieke motor of een klassieke bromfiets, dan kunt U ook deelnemen aan deze toertocht die U langs de mooiste plekjes in Twente en de Salland voert. Voor de bromfietsen is er halverwege een pauze/stop. De veteranen en de klassiekers hebben een stop in ons clubgebouw.

De veteranen rijden dit jaar (na een aantal jaren niet) nu wel weer de rit op tijd en meetellend voor het VMC kampioenschap.

De bromfietsen rijden met een groep onder leiding van een voorrijder. De klassiekers rijden op eigen gelegenheid de bepijlde route. Als toeschouwer bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ’t Kluphoes, waar alle gelegenheid is om de motoren/bromfietsen uit vervlogen tijden te bewonderen en een praatje te maken in ons gezellige clubhuis.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier tot 21 april 2024 (ook i.v.m. de catering).

Inschrijfgeld: € 10,-  
De start van de bromfietsen is om 10.00 uur. De start van de Klassiekers is 10.30 uur en de start van de veteranen is om 11.00 uur.

Tot ziens op 28 april 2024 bij Enterse Motorclub